ΤΟ ’ΠΕ, ΤΟ ’ΠΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ…… ΤΟ ’ΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ…

 

ΤΟ ’ΠΕ, ΤΟ ’ΠΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ…… ΤΟ ’ΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

 ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ…


ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον

 (δ)ήμαρχο ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ, ΟΠΩΣ

 ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..


Το είπε δήθεν ο δικαστής και το αναπαρήγαγαν  άκριτα κάποιοι παπαγάλοι χωρίς να διαβάσουν τι ακριβώς γράφει η απόφαση,  θριαμβολογώντας για την αθωότητα του κυρίου τους, ξεχνώντας ότι για το ίδιο θέμα υπάρχουν δύο πλευρές η ηθική και η γραφειοκρατική.

Στη γραφειοκρατική πλευρά είναι γνωστό ότι ο νομοθέτης δεν μπορεί να συμπεριλάβει μέσα σε ένα άψυχο κείμενο, μέσα σε λίγες γραμμές όλες τις περιπτώσεις και αυτό το αφήνει στον δημόσιο λειτουργό, ο οποίος πίσω από τη δικαστική έδρα, αναλαμβάνει να εφαρμόσει τον νόμο.

 Και εδώ ναι μεν δεν καταδικάζει ευθέως την δημοτική αρχή, πλην όμως γράφει ότι «δεν καταλείπεται πεδίο ελέγχου για περαιτέρω ενέργειες προς απομάκρυνση των κατοίκων από την Πολιτική Προστασία, την Περιφέρεια και τη δημοτική αρχή».



Και τώρα ερχόμαστε στην ηθική πλευρά του θέματος. Ο καλός βοσκός δεν φέρνει τα πρόβατά του σε τόπο χλοερό μόνο και μόνο για να φάνε χορταράκι, αλλά προσπαθεί να τα προστατέψει και από τον λύκο και τα άγρια θηρία. Έτσι και ο (δ)ήμαρχος θα έπρεπε να προστατέψει τους δημότες του δίχως να περιμένει οδηγίες από τους υπεύθυνους της Πυροσβεστικής για να εκκενωθούν οι περιοχές όπου πλησίαζε η φωτιά….Λαμπρό παράδειγμα ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ,που την ίδια ημέρα (23/7/2018) έδινε εντολή για την εκκένωση της Κινέτας, δίχως να περιμένει οδηγίες από κάποια άλλη Αρχή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θύματα.

Αλλά για να επανέλθουμε στους θριαμβολόγους παπαγάλους. Η ηθική πλευρά την οποία ξέχασαν όπως και ο (δ)ήμαρχος είναι αυτή που μετράει. Στις ψυχές όλων των πυρόπληκτων έχει αποτυπωθεί, όπως και για τους ιστορικούς του μέλλοντος, ότι ο (δ)ήμαρχος Ραφήνας ήταν απών.

Τόσα χρόνια θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους πυρόπληκτους, πράγμα που δεν έπραξε μέχρι και σήμερα.

Όσο για την δικαίωση που αναφέρεται στο δημοσίευμα και αναπαράγει θριαμβευτής και ο (δ)ήμαρχος, να θυμίσουμε ότι άλλο είναι το ποινικό δικαστήριο και άλλο το διοικητικό δικαστήριο.


Στις ψυχές των πυρόπληκτων δεν θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.






https://www.facebook.com/municipality.rafina.pikermi/posts/pfbid0MKfZGUjpz34QMy9i174SMRN5Hmbk5JMAsgqqfFypkgQnRXfParQmkRG8GJmFLHYLl


https://www.dimotisnews.gr/i_dikastiki_apofasi_poy_dikaionei_ton_baggeli_mpoyrnoys.php

https://www.irafina.gr/fotia-se-rafina-mati-giati-i-dikastiki-apofasi-gia-tin-apozimiosi-syngenon-thymatos-apo-to-n-voutza-dikaionei-dourou-mpournous-gia-tin-entoli-ekkenosis/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;