ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ , Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ & ΤΑ “ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Michael O’Connor.

 


ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ , Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ & ΤΑ “ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Michael O’Connor.



Τους πήρε ο πόνος μετά από μια ακόμη καταγγελία συνδημότισάς μας για την ηχορύπανση του αεροδρομίου και τις παράνομες πτήσεις με την έγκριση της Διοίκησης του Αεροδρομίου.

Χρόνια τώρα γράφουμε και ξαναγράφουμε για τις παράνομες πτήσεις και τώρα θυμήθηκαν να χύσουν τα κροκοδείλια δάκρυά τους.

Τα δύο ξεφτέρια που πήγαν δήθεν να διαπραγματευτούν για το καλό μας, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, πήραν παραμάσχαλα τις εκθέσεις του Δ/ντή Περιβάλλοντος του Αερολιμένα κ. O’ Connor, δηλαδή τα ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα οποία είχαν το θράσος να τα αναρτήσουν και στην σελίδα του Δήμου Ραφήνας ( https://www.rafina-pikermi.gr/el/aoroplana ) και αφού “έσπασαν” χέρια και τραπέζια (κατά τα λεγόμενά τους!!!) κατά την διάρκεια των δήθεν διαπραγματεύσεων επέστρεψαν καμαρωτοί σαν καρδινάλιοι για να μας καθησυχάσουν ότι κατάφεραν το ακατόρθωτο. «Για λίγες ημέρες τα αεροπλάνα δεν θα ενοχλούν τους Ραφηνιώτες, αλλά κάποιους άλλους», κάτι που δεν έγινε ποτέ….

Σιγά ωρέ καλόπαιδα. Εάν είστε μάγκες και θέλετε πράγματι να διαπραγματευτείτε με αποτέλεσμα, καλέστε μία ανεξάρτητη ( να το ξαναγράψω; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ) επιτροπή ειδικών εμπειρογνωμόνων και μετά από δικές τους παρατηρήσεις και εκθέσεις πηγαίνετε στον O’ Connor, να του τις τρίψετε στη μούρη και όχι με “μαγειρεμένα στοιχεία” που σας έδωσε ο ίδιος.

Έπειτα τι διαπραγματεύσεις θέλετε να κάνετε αφού ο O’ Connor, σας πουλάει και σας αγοράζει, χαρίζοντάς σας, μία φορά ένα παιχνιδάκι για να κόβετε το χορταράκι στον κήπο σας, μία άλλη φορά ένα δωράκι 100.000€ για να διορθώσετε κάποια παιδική χαρά ή να το ξοδέψετε για την νέα οροφή του περίφημου Θεάτρου του Μπουρνού ή χαρίζοντάς σας μερικές υποτροφίες των 500€ ή 1000ε για κάποιους μαθητές που αρίστευσαν και τα δωράκια δεν έχουν τέλος...

Σας γνωρίζει καλά η Διοίκηση του Αερολιμένα και ανάλογα σας ζυγίζει και σας τακτοποιεί.

ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;

ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΘΈΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ E.A.Ν.S. ( European Aircraft Noise Services ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ “ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ” (Όπως το αποκαλείτε)

ή

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ;

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ 27.000.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 40.000.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.


https://www.irafina.gr/katangelia-gia-paranomes-ptiseis-pano-apo-ti-rafina-syndiallages-me-somateio-apo-tin-artemida/

https://iselida.gr/index.php/eidiseis/eidiseis-ellada/item/38986-giati-seistike-to-apogevma-i-rafina



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;