ΕΝΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

 

ΕΝΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ




Κε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ……ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ;;;  


Σε  τηλεοπτική εκπομπή ιντερνετικού τοπικού μέσου, ο (δ)ήμαρχος, αφού μόνος του απαντά σε ερωτήσεις χωρίς αντίλογο, στην ερώτηση για τα “ δωράκια” του αεροδρομίου προς τον Δήμο, είχε το θράσος να ονομάζει κακοηθέστατους όσους μιλάνε για “δωράκια”.

Το θράσος του φθάνει σε τέτοιο σημείο που ψεύδεται λέγοντας ότι τα “δωράκια “ είναι μόνον 5-6 επιταγές για τους αριστεύσαντες μαθητές του Δήμου.


Το άχρηστο παιχνιδάκι με το οποίο φαίνεται να παίζει στην παρακάτω φωτογραφία είναι κι' αυτό  “δωράκι” του αεροδρομίου….




Οι παρακάτω 100.000€ είναι “δωράκι” του αεροδρομίου δήθεν για κατασκευή παιδικής χαράς και που ο ίδιος ο (δ)ήμαρχος θέλει να χρησιμοποιήσει για να στηρίξει την καταρρέουσα οροφή του θεάτρου, δίπλα στο Δημαρχείο.




Περισσότερα για τα δωράκια εδώ.



Ο κος ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ, επί σειρά ετών Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, περιγράφοντας τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειές του για το σοβαρό θέμα που προκύπτει  στους γύρω δήμους από την λειτουργία του αεροδρομίου, φέρνει στην επιφάνεια τις υποχρεώσεις του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ενός θεσμού που στο Δήμο μας μόνο στα χαρτιά υπάρχει.

Με τα λεγόμενά του ο κος ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κα ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλλά και τον ίδιο τον (δ)ήμαρχο του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή.

Ποια άραγε  θα είναι άποψη του επί σειρά ετών Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας,  όταν μεθαύριο βρεθεί αντιμέτωπος σε ερωτήσεις δημοτών για την αφάνεια της κας ΛΙΑΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Όπως έχουμε γράψει (εδώ)  η κα Λίανα Παπανδρέου από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα παρά το γεγονός ότι εισπράττει κάθε μήνα την αντιμισθία της, όχι μόνο δεν την έχουμε δει να ασχολείται με τα σοβαρά πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου μας αλλά ούτε  έχει υποβάλλει τις προβλεπόμενες ετήσιες εκθέσεις πεπραγμένων όπως οφείλει.

Δεν σέβεται τους Δημότες, δεν σέβεται ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο προς το οποίο  λογοδοτεί;

Μήπως της εμπνέει σιγουριά η σχέση της με τον (δ)ήμαρχο;





ΛΕΤΕ ο (δ)ήμαρχος ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ;;;;


https://www.facebook.com/iRafinaDimotis/videos/1172815730161818


https://www.facebook.com/page/117169442991108/search/?q=%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;