ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ; ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

 



ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;

ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...



Επαίρεται ο (δ)ήμαρχος με το πολυδιαφημισμένο, από τους ντόπιους αυλοκόλακες και τα τοπικά μέσα, μεταπτυχιακό του στις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ & ΚΡΙΣΕΩΝ” και φωτογραφίζεται για τους δήθεν καθαρισμούς και αποψιλώσεις οικοπέδων σε γη και ουρανό, αλλά του ξεφεύγει το εικονιζόμενο οικόπεδο 150 μέτρα μακριά από τον χώρο του κολυμβητηρίου και 50 από τις “Κατασκηνώσεις” του Μελτεμιού….

Ποιος δίνει άδειες για χορούς και πανηγύρια στον χώρο του κολυμβητήριου χωρίς να παρθεί κανένα μέτρο ασφάλειας και προφύλαξης;

α) Ο (δ)ήμαρχος που μετά από όσα έχουν συμβεί θα έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτικός και προνοητικός;

ή

β) ο Αστυνομικός Διοικητής, ο οποίος πέρα βρέχει για το τι πρόκειται να συμβεί σε μία δύσκολη κατάσταση στην περιοχή;

Κύριοι είστε συνυπεύθυνοι και θα έπρεπε να είχατε πάρει μέτρα χθες, ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή που μαζεύονται εκατοντάδες αυτοκίνητα και επισκέπτες.

(δ)ήμαρχε, άφησε τις φωτογραφήσεις, τα παιδιαρίσματα, τους αυτοεπαίνους και τις επάρσεις και κοίταξε να καθαριστεί το παραπάνω οικόπεδο και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα σε κάθε εκδήλωση στο κολυμβητήριο για να μην κλαίμε όλοι μαζί, κατόπιν εορτής, όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα, αν κάτι πάει στραβά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;