Η “ΚΑΫΜΕΝΗ” Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Ο.Λ.Ρ.

 


Η “ΚΑΫΜΕΝΗ” Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΤΙ

ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Ο.Λ.Ρ.


ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ

ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...


ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ

ΛΙΜΑΝΙ ;;



Με έκπληξη διαβάζουμε στις τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες την ανάρτηση του αντιδημάρχου κ. Π. Μπατάλη (https://www.irafina.gr/pavlos-mpatalis-rafina-to-limani-tis-agonias-to-limani-tis-lamarinas/ )  που σχεδόν με δάκρυα στα μάτια εξιστορεί την επερχόμενη καταστροφή που προκαλεί η διαχείριση του Ο.Λ.Ρ., αφήνοντας απ’έξω τον εαυτό του, τον (δ)ήμαρχο και όλο το δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας.


Έπιασαν ζέστες; Ίσως…


Ηδη από τις αρχές του 2018 ο (δ)ήμαρχος και μερικοί κολλητοί του γνώριζαν τι περιέχει το Master Plan για το λιμάνι Ραφήνας. Μάλιστα ο (δ)ήμαρχος σε όποιο τον ρωτούσε τι περιλαμβάνει το Master Plan για το λιμάνι, του απαντούσε με αυτό το “ευγενέστατο” ύφος που πάντα τον διακρίνει: «Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι τα περί του Master Plan. Φτάνει που τα γνωρίζει ο (δ)ήμαρχος».


Απ’ ότι φαίνεται από τα παρακάτω δημοσιεύματα, ο (δ)ήμαρχος μετά από συνεννόηση με την διοίκηση του Ο.Λ.Ρ. διόρθωσαν μαζί το Master Plan και όλα καλά.




                                                             (Φωτογραφία: RPN.gr)



Η δημοτική αρχή φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την αύξηση της επιβατικής κίνησης που τώρα εξυπηρετείται από το λιμάνι του Πειραιά. Το μόνο πρόβλημα κατ΄ αυτήν είναι ο κυκλοφοριακός φόρτος, κάτι που, όπως διατείνεται, θα λυθεί εφόσον η απόληξη της Αττικής Οδού και του προαστιακού θα είναι μέσα στη Ζώνη Λιμένος.


Κε. αντιδήμαρχε,



ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ;;


Εσείς στο Δ.Σ. δεν ψηφίσατε το Master Plan του λιμανιού; Ποιος το ψήφισε με συνοπτικές διαδικασίες από το 2019; Δεν είδατε ότι με αυτό το σχέδιο επέκτασης του λιμανιού το ζητούμενο είναι να αποσυμφορηθεί το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Ραφήνας πλέον να εξυπηρετεί όλο του τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη;


Προς τί όλα αυτά τα "δάκρυα";;


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΤΕΣ:  «ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;