(δ)ήμαρχε ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕΣ….

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ….



Σίγουρα κάτι περίεργο συμβαίνει τώρα τελευταία στον (δ)ήμαρχο καί δεν μπορεί να βρει σωστούς συνεργάτες-συμβούλους.

Η πρώτη, δικηγόρος-σύμβουλος του Δήμου έχει εξαφανισθεί και ο (δ)ήμαρχος αναγκάζεται να χρησιμοποιεί άλλον ιδιώτη δικηγόρο για ακριβές νομικές γνωμοδοτήσεις τον οποίο πληρώνει έξτρα ο φορολογούμενος δημότης.

Η άλλη, “η κυρία τράβα με κι’ας κλαίω” της Επιτροπής για το Βιώσιμο Περιβάλλον του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου που κόπτεται για το πράσινο και έχει αναλάβει και επισήμως και σύμβουλος του (δ)ημάρχου, απούσα κι’ αυτή….

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ “ΑΠΟΥΣΕΣ” ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ (δ)ήμαρχο για να μην κόψει την Μανόλια στην Κεντρική Πλατεία Πικερμίου δίχως την ειδική άδεια που έπρεπε να εκδώσει η Δημοτική Αρχή Ραφήνας.




Ετσι ο (δ)ήμαρχος παρουσιάστηκε ΓΥΜΝΟΣ , ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ & ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ γιατί ενώ για το για το ίδιο θέμα ο ιδιώτης ζητά άδεια για την κοπή του δένδρου και την οποία υπογράφει ο ίδιος , για την κοπή της Μανόλιας στην Κεντρική Πλατεία Πικερμίου χρειάζεται η ίδια άδεια και μάλιστα χρειάζεται και ειδική μελέτη Γεωπόνου όπως φαίνεται από τον συνημμένο Νόμο 4495/2017 που οι σύμβουλοι του ή λόγω ασχετοσύνης ή επίτηδες δεν τον ενημέρωσαν…..





(δ)ήμαρχε ΠΟΥ ΔΙΣΔΑΣΚΕΣ…..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ MACHO ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ο (δ)ήμαρχος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;;